Bitcoin - Blockchainsolutions - BITHARD - Covernote - Smartcryptonote

Bill Gates: „ A Jövő pénze a digitális valuta „

 

 

 

 

A milliomos elme titkai

 

A gazdagok elkötelezik magukat a siker mellett, a szegények csupán szeretnék a sikert elérni. 

 

A legtöbben, aki kapcsolatba kerülnek az MLM-mel, azért lépnek be, hogy "kipróbálják, hátha sikerül majd nekik a dolog." 

 

El tudod képzelni azt, hogy egy katona azzal a szándékkal induljon a csatába, hogy "kipróbálom, hátha nekem is sikerülni fog?" A sikerhez teljes erőbedobásra van szükség, nem lehet csak szimulálni a dolgot, közepes teljesítménnyel semmire sem fogod vinni.

 

Az MLM-ezők döntő többsége egy álom birtokában vág bele az MLM vállalkozásába, és mihelyt a dolgok nehezebbre fordulnak, azonnal a következő panaszkodásba kezdenek bele: "A felsővonalam olyan mamlaszokból áll, nem is vagyok biztos benne, hogy jó MLM céghez léptem be, ez pokolian nehéz munka, lehet, hogy rosszul döntöttem?"

 

A gazdag emberek fejében az jár, hogy "Én alakítom az életemet." A többiek úgy gondolják, hogy "az élet egyszerűen megtörténik velük." A sikeres emberek felvállalják a felelősséget a jelenlegi helyzetükért. A sikertelenek erre képtelenek, és ehelyett, inkább eljátszzák az áldozat szerepét: másokat hibáztatnak önmaguk helyett, folyton mentegetőznek és panaszkodnak. De a valóságban nem létezik olyasmi, hogy gazdag áldozat: valahányszor panaszkodsz, másokat hibáztatsz vagy mentegetőzöl, nem teszel mást, mint az áldozat szerepét igyekszel művészi módon előadni - és gyakorlatilag anyagi öngyilkosságot követsz el.

 

A legtöbben engedik, hogy a félelműk, az aggodalmaik és a kételyeik lebénítsák őket.

 

A gazdag emberek a félelmeik, aggodalmaik és kételyeik ellenére is cselekvőképesek.
A félelem nem más, mint egy betanult gondolkodásmód, ami állandóan jelen van a gondolatainkban. 
Ha képes vagy megszabadulni a téged megbénító gondolataidtól, akkor boldog és sikeres leszel.

 

Hogyan vagy képes megszabadulni a "bénító gondolataidtól?"

 

Az elménk egy túlélő gépezetnek fele meg. Az a feladata, hogy bennünket megvédjen, életben tartson, ezért aztán folyton arra ügyel, hogy mi az ami elromolhat. Az a normális üzemmódja, és ezen te képtelen vagy változtatni. De te egyáltalán nem vagy köteles az elméd által szállított valamennyi ötletet figyelembe venni.

 

Amint most éppen kitekintek az irodám ablakán keresztül, szemben látok egy zöld színre festett épületet. Vajon ez azt jelenti, hogy most azonnal fognom kell magam és be kellene mennem szétnézni abban az épületben? NEM! Csupán azért, mert most ez a gondolat jutott eszedbe, nem kötelező, hogy azt figyelembe vedd és meg is valósítsd.

 

Íme a legjobb tanácsom: egy szavát sem hidd el annak, amit az elméd neked mond. Ne higgy egy saját gondolatodnak sem!

 

Hasonlóan beszélsz, mint Ekhart Tolle: maradj a jelenben!

 

A jelenben nem létezik olyan dolog, hogy csalódás, félelem vagy boldogtalanság. Bukás sem létezik a jelen pillanatban. A jelen idő képezi számunkra a menedékházat. Ha képes vagy a jelen pillanatra összpontosítani a figyelmedet, akkor gazdag, sikeres és boldog lehetsz.

 

Természetesen ezt megvalósítani nem könnyű dolog, mivel rendelkezünk egy olyan "dologgal", amit elmének neveznek és kizárólag csak a múltban és a jövőben létezik. A jelenben nincs olyan, hogy elme; valahány alkalommal viszont, ha visszatekintesz a múltba, vagy előre a jövődbe, az elméd működésbe lép. És ekkor kezdődnek a gondok...

 

Stratégiai és cselekvési szinten mire jöttél rá a gazdag emberek viselkedésének tanulmányozása során?

 

Háromféle dolgot kell tudnod megcsinálni, ha sikeres akarsz lenni a vállalkozásodban. Először is meg kell győződnöd arról, hogy egy jó járműre ültél fel. Természetesen az MLM-ezők többsége remek járműveken utazik.

 

És mi a második dolog?

 

Rendszerezd a módszereidet. Nem szükséges feltalálnod a langyos vizet! Ha az MLM vállalatodnál, illetve a szponzorvonaladnál van egy működőképes rendszer, akkor használd azt! Csináld azt, amit a vállalatodnál nálad jobban kereső személyek alkalmaznak, és ne térj el az alkalmazott megoldásaiktól.

 

És azután?

 

Aztán pedig, indítsd be a másolódási folyamatot.

 

Ez ugye azt jelenti, hogy minél több embert léptessek be a hálózatomba, így van? NEM, ez egyáltalán nincs így. Legalább is az MLM-ben nem erre van szükség. Aki ezt teszi, nem okosan csinálja a hálózatépítést.

 

"Több embert beléptetni" semmi értelme nincsen. Te tényleg több ezer ember felett szeretnél bábáskodni? Nem akarnál inkább helyettük néhány valóban stabil partnert a vállalkozásodban?

 

Habár tényleg pofon egyszerűen hangzik az emberek túlnyomó többsége az első megoldást választja.

 

Valóban így van.; ők azt hiszik, hogy "a biztonság a nagy számokban van benne". De az nem így van.

 

A nagy számokban leggyakrabban többnyire csak viták, problémák és veszekedések vannak . A nagy számokban valójában csak az emberek babusgatása és dédelgetése van benne, nem pedig a biztonságunk!

 

Akkor tudod a másolódást érvényesíteni, ha jó emberekre bukkansz. "Toborozz fölfelé!" - találj magadnak olyan személyeket, akik még nálad is jobbak, mivel a másolódás nem ér véget mindaddig, amíg be nem tudod őket tanítani arra, hogy tanítsanak ők is be másokat.

 

Az MLM nem az eladásról szól, hanem leginkább egy oktató, betanító vállalkozásnak nevezhető. Mások betanítására képes személyeket kell tudnod betanítani. Abban az esetben, ha mondjuk a hálózatod ötödik szintjén felbukkan egy személy, aki nem tanulja meg azt, hogy ez a vállalkozás mások betanításáról szól, és ehelyett kizárólag az eladást kezdi el erőltetni az embereinek, ebben az esetben elmondhatod, hogy az adott "lábadban" megállt a növekedés.

 

...Ha viszont kijelented, hogy "most jó sok embert fogok betanítanimegnyugodhatsz, hogy egy olyan vállalkozásod van, ami fejlődőképes.

 

Miért hoznak létre az emberek olyan hálózatokat, amelyekben módjuk van mások felett bábáskodni?

 

Azért, mert jól érzik magukat, ha szerephez jutnak. Fontosnak tűnhetnek ebben az esetben. Gyakorlatilag egy vasuk sincsen, de ettől függetlenül, fontos embereknek érzik magukat.

 

Van egy olyan mondás, miszerint "Az ismert ördög sokkal jobb annál, mint amelyiket nem ismered."Az emberek sokkal szívesebben élnek kényelemben és megszokottságban, minthogy vállalnák a kockázatokat és a jutalmazást. Én egy kihívás elé állítanám őket: Javasolnám nekik, hogy gyakorolják a szokatlan, kényelmetlen körülmények közötti életet. Ugyanis, ha kényelmetlenül érzed magad, akkor növekedsz. Ha nem növekedik az ember, akkor haldoklik. Szóval jól teszed, ha hálás vagy a sorsodnak, a kényelmetlen helyzetekért, amibe módod van részesülni, és folyamatosan igyekezz magad körül kényelmetlen helyzeteket teremteni. Így fog majd sikerülni számodra a valódi kényelmet biztosítani.

 

Van egy remek mondat a "The Shawshank Redemption" című filmben: 

 

"Végeredményben a következő választási lehetőséged van: vagy serényen éled az életedet, vagy haldokolsz."

 

Pontosan így van. Vagy növekedsz, vagy haldokolsz - és ez igaz az alsó vonaladra is. Nem tudsz a vállalkozásoddal egyhelyben járni, mivel minden állandó mozgásban van. Ha a vállalkozásod nem fejlődik, akkor elpusztul. Ez igaz valamennyi élő szervezetre.

 

Itt van egy gondolat a másolódással kapcsolatban: a másolódás jelenti a siker kulcsát az MLM vállalkozásunkban.- de a pénzügyi termosztátjuk áll a másolódásunk hátterében. Ugyanis, nem leszel képes cselekedni, ha a pénzügyi tervedet nem megfelelően sikerült kialakítanod.

 

Ez az oka annak, hogy az emberek nem tartanak ki következetesen egy módszer alkalmazása mellett. Ha mindenféle eszközzel, módszerrel tanáccsal és technikával ellátod őket, megfogják a feladatukat oldani? Kizárt dolog. 

 

Esetleg egy hétig fogják csinálni, azután pedig leállnak. 

 

Azért, mert a pénzügyi termosztátjuk nem a sikerre van ráhangolva.

 

Még csak nem is a több képzésről vagy marketing ismeret átadásáról van itt szó. Mondhatnád azt, hogy "Csupán még legalább 20 további telefonhívásra van szükségem és már sínen lesz az MLM üzletem." Nem így van ez! A kérdés pontosan úgy hangzik, hogy miért nem csinálsz hetente legalább 20 telefonhívással többet? Mondhatod az embereidnek, hogy hetente hívjanak fel 20-szal több személyt, és ebbe akár bele is szakadhatsz, ők nem fogják ezt neked megtenni - mindaddig, amíg a pénzügyi termosztátjukon nem változtatnak.

 

A szokatlan és csodálatos dolog az MLM-mel kapcsolatban az, hogy a környezetedben lévők valamennyien azon fáradoznak, hogy segítsenek neked fejlődni, ahelyett, hogy visszafognának! 

 

Milyen más vállalkozási formában találkozol olyan esettel, hogy valaki havonta több mint, 50.000 dollárt keres - és hajlandó neked elmondani, hogyan csinálja mindezt? Milyen egyéb helyen találsz ehhez hasonlót?

Sehol máshol.

Valóban, sehol máshol! Menj és nézz meg egy másfajta vállalkozást: senki nem fog neked semmit sem elárulni! Miért is akarnák azt, hogy sikerrel vedd fel velük szemben a versenyt? Az MLM iparág egészen másként néz ki, mivel teneked akkor lesz több pénzed, ha majd mások is sokat fognak keresni.

 

Ha a személyiségedet fejleszted annak hatása lesz az anyagi helyzetedre is.

 


Az oka annak, hogy annak idején elvesztettem az első milliómat az, hogy túl kicsi volt a pénzesládám, hogy beleférjen az a rengeteg pénz. Én ugyanis túl kicsi voltam. Amikor elkezdtem önmagamon dolgozni megnöveltem a pénzes ládám méreteit, és alaposan foglalkozni kezdtem az elmémmel, a testemmel és a lelkemmel, a végeredmény az lett, hogy sokkal több pénzt voltam képes tárolni és megtartani.

 

Az emberek hajlamosak azt hinni, hogy "Csak egy jó befektetést kell tudnom eszközölni, és már sínen is vagyok." Nem, ez nem fog így bekövetkezni - azért, mert ha a pénzed gyorsabban nő, mint te magad, akkor el fogod azt veszíteni!

 

A pénzed összege, csak olyan mértékben fog tudni növekedni, mint amilyen fejlődésre te képes leszel. A fejlődésed mértékének minden esetben meg kell előznie a keresetedét. Abban a pillanatban, amikor felhagysz a fejlődéseddel, a pénzed is csökkenni kezd. Lehet, hogy ennek a jeleit csak néhány hónap múlva fogod tapasztalni, de biztos lehetsz benne, hogy be fog következni.

 

Ha viszont egy jó nagy pénzes ládának megfelelő mértékben sikerül önmagadat fejlesztened, akkor a pénz dőlni fog hozzád. Kénytelen ezt tenni. Ha ez a szándékod, és ha kigyomlálod azokat a bizonyos gyomnövényeket, mivel a világmindenség utálja a légüres teret, sürgősen be fogja majd tölteni a keletkezett űrt.

 

Hozz létre egy jó nagy pénzesládát, és ha az a szándékod, hogy gazdag legyél, a világmindenség tele fogja tölteni ezt a pénzesládádat pénzzel. Ez a kötelessége, nem tehet mást, ugyanis ez a természetéből következik.

 

"Érdemes megszabadulni a hiedelmeinktől és a korábban beépült gátlásainktól,
amelyek megakadályoznak bennünket abban, hogy sikeresek legyünk!"
(idézet Chris Widener: "A kőbezárt angyal" című könyvéből )

 

A Networking Times-ban megjelent cikket angolról fordította:

 

Kajárik Béla

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 56
Heti: 186
Havi: 512
Össz.: 179 188

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A MILLIOMOS ELME TITKAI:
Bitcoin - Blockchainsolutions - BITHARD - Covernote - Smartcryptonote - © 2008 - 2018 - penztereminfo.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »